YAKA ÇİÇEĞİNİZİ KENDİNİZ HAZIRLAYIN....

Kendi yaka çiçeğinizi kendiniz yapmayı tercih ederseniz sizin için hazırladığımız ip uçlarını ve pratik bilgileri okumadan harekete geçmeyin.
- Tercih ettiğiniz çiçek ve bütünleyici yaprakları bir araya getirip yaprakları çiçekten 1 cm daha fazla uzun kalacak şekilde ayarlayın, 5 cm uzunluğundaki yaka çiçeğinizi hazırlayıp uçlarından kesin.Sert katlanabilir kurdele ile küçük demetlerinizi sıkıca sarmaya özen gösterin.
- Kurdelenizin rengini çiçek saplarınızın rengine göre belirleyebilirsiniz.Yaka çiçeğinin günün ilerleyen saatlerinde dağılmasından korkuyorsanız, kurdelenin altına kırılmayan bir tel sarabilirsiniz. Çiçeğin ön planda kalacağı yaka çiçeklerine dilerseniz birkaç ekstra yaprak ekleyip öne doğru hareketlendirebilirsiniz.
- Farklı çiçek ve yapraklarla yapacağınız denemelere ek olarak kadife kurdeleler, renkli tohumlar ya da kurutulmuş meyvele de kullanabilirsiniz. Seçeneklerinizin arasında ipek kurdelelerin de olduğunu unutmayın. Uçlarını sararak alttan bir düğüm atarak yaka çiçeğinize bambaşka bir hava verebilirsiniz.